این شرکت همواره با تکیه بر سرمایه انسانی متخصص خود توانسته است تجربه هایی موفق در جهت نیل به اهداف استراتژیک خود کسب نماید.
سایز و ضخامت لوله پلی اتیلن بر اساس استانداردهای جهانی تعریف میشوند. تولیدکنندگان در ایران نیز این لوله ها را با رعایت این استانداردها تولید میکنند.
گریدهای مختلف، میزان خلوص مواد اولیه و همچنین مقدار مواد مصرفشده برای ساخت لولهها بر قیمت آن تأثیرگذار هستند.
لولههای پلیاتیلنی علاوه بر کیفیت بالا دارای ویژگیهای دیگری مانند: سبک بودن است. وزن کم، سبب حملونقل و جابهجایی آسان میشود. نصب آن در مقایسه با لولههایی با جنس متفاوت، سادهتر است و لزومی به استفاده از نیروهای متخصص نیست.
لوله پلی اتیلن مورد استفاده در صنعت آبو فاضلاب نسبت به لولههای پلی اتیلنی صنعت کشاورزی دارای استاندارد متفاوتی هستند.
لوله پلی اتیلن با توجه به رعایت استانداردها به ۲۵ دسته تقسیمبندی میشود که هر کدام از این دستهها دارای سایز و کاربرد متفاوتی است.
با وجود مزایای فراوان، لولههای پلیاتیلن دارای معایبی نیز هستند که باید در نظر گرفته شوند:
در مقایسه با سایر مواد صنعتی، پلی اتیلن ترمو-پلاستیک دارای خواص بیشتری است، که اصلیترین آنها عبارتند از:
سپس لولههای تازه تولید شده به وسیله سیستمهای خنککننده تحت تاثیر قرار گرفته تا ساختار مولکولی آنها تثبیت شود. این مراحل باعث میشود تا لولههای پلیاتیلن دارای ویژگیهای مکانیکی و شیمیایی مطلوب باشند.
استفاده در تولید مخازن، بستهبندی، تولید ظروف پلاستیکی، تولید لولههای پلی اتیلن (برای آب و فاضلاب، کشاورزی، آبیاری و…) اشاره کرد.
فناوری تولید این لولهها موجب کاهش احتمال شکست در شرایط بحرانی میشود.
تولید لولههای پلیاتیلن شامل مراحل متعددی است که از جمله آنها میتوان به ذوب کردن ماده اولیه، اکستروژن، سرد کردن و برش سایت لوله شاپ اشاره کرد. در فرآیند اکستروژن، پلیاتیلن ذوب شده بهصورت پیوسته از یک قالب عبور داده میشود تا به شکل لوله درآید.
انتقال این سیالات بهوسیله لوله پلی اتیلن، با توجه به مقاومت در برابر مواد اسیدی، بازی و خورنده از محیطزیست حفاظت میکند. از دیگر سو جنس لولهها دوستدار طبیعت بوده و آلودگی به محیطزیست وارد نمیکند.
در بخش کشاورزی باید کود مایع ویژه محصولات ذخیره شود. ذخیره مواد شیمیایی به مخزن مناسبی احتیاج دارد. هنگام انتخاب مخزن، متوجه خواهید شد که دو نوع اصلی وجود دارد: